Online sportske slot igre

Slot igre na hrvatskom se još nazivaju automatima za igru: radi se o igrama na sreću gdje je za dobitak potrebno dobiti poklapanje znakova na prstenovima koji se vrte, a nekad su se takve igre nazivale još i “jednoruki jack”.

Naravno da se danas takve igre mogu igrati i online, na internetskim odredištima poput Gaming Club app, te postoji cijelo mnoštvo takvih igara koje u podlozi imaju sportsku temu.

Kada igrate na takvoj slot igri to se može smatrati oblikom klađenja, jer je moguće ostvariti ogromne dobitke, besplatne runde i svaki drugi oblik zabave koji je povezan s ovakvim igrama, a sve još povezano sa sportom.

Najpoznatija i najpopularnija sportska online slot igra svakako je Magic Seven Slot Frankiea Dettorija. Radi se o igri koja se temelji na konjskim utrkama, i slavnom jahaču koji je proslavio broj sedam. Naravno da je i najveći dobitak na ovoj igri povezan s tim brojem, a iznosi gotovo 4 milijuna dolara!

Sljedeća igra koju ćemo spomenuti je Baskteball Star Slot – igra kotrljajuće košarkaške lopte. Neobična je to igra zanimljivog dizajna, privlačna košarkaškim ljubiteljima, a najveći dobitak nije ni otprilike toliko velik kao u Magic Seven, te ovdje iznosi tek 120 tisuća dolara.

Shoot! je slot igra koja dolazi iz nogometnog svijeta, inspirirana nogometnim magazinom koji je nekoć izlazio u Velikoj Britaniji. Igra se još uvijek nalazi u dobu nekadašnjih velikih nogometnih zvijezda, poput Pelea, Maradone i Cruyffa.

Tennis Stars je teniska igra, ponešto kompliciranija od dosada navedenih, pruža više mogućnosti i kombinacija, a na kraju najodvažnijima i najsretnijima nudi i mogućnost da osvoje puni milijun dolara!

I za kraj, jedna online slot igra koja koja se događa u svijetu mješovitih borilačkih vještina, Muai Thai Legend igra. Veoma popularna u Aziji, rjeđe dostupna u ostatku svijeta ali vrijedi se potruditi pronaći je i zaigrati, jer vam pruža velike mogućnosti kontrole uloga (do maksimalno 15 dolara), a najveći je mogući osvojeni iznos 2400 puta uloženi novac.

No Responses

 1. g
 2. g
 3. g
 4. g
 5. W88
 6. W88
 7. W88
 8. G88
 9. W88
 10. Cbd
 11. W88
 12. Pei
 13. Pei
 14. CBD
 15. W88
 16. w88
 17. w88
 18. w88
 19. W88
 20. W88
 21. Eun
 22. m88
 23. web
 24. W88
 25. web