Online sportske slot igre

Slot igre na hrvatskom se još nazivaju automatima za igru: radi se o igrama na sreću gdje je za dobitak potrebno dobiti poklapanje znakova na prstenovima koji se vrte, a nekad su se takve igre nazivale još i “jednoruki jack”.

Naravno da se danas takve igre mogu igrati i online, na internetskim odredištima poput Gaming Club app, te postoji cijelo mnoštvo takvih igara koje u podlozi imaju sportsku temu.

Kada igrate na takvoj slot igri to se može smatrati oblikom klađenja, jer je moguće ostvariti ogromne dobitke, besplatne runde i svaki drugi oblik zabave koji je povezan s ovakvim igrama, a sve još povezano sa sportom.

Najpoznatija i najpopularnija sportska online slot igra svakako je Magic Seven Slot Frankiea Dettorija. Radi se o igri koja se temelji na konjskim utrkama, i slavnom jahaču koji je proslavio broj sedam. Naravno da je i najveći dobitak na ovoj igri povezan s tim brojem, a iznosi gotovo 4 milijuna dolara!

Sljedeća igra koju ćemo spomenuti je Baskteball Star Slot – igra kotrljajuće košarkaške lopte. Neobična je to igra zanimljivog dizajna, privlačna košarkaškim ljubiteljima, a najveći dobitak nije ni otprilike toliko velik kao u Magic Seven, te ovdje iznosi tek 120 tisuća dolara.

Shoot! je slot igra koja dolazi iz nogometnog svijeta, inspirirana nogometnim magazinom koji je nekoć izlazio u Velikoj Britaniji. Igra se još uvijek nalazi u dobu nekadašnjih velikih nogometnih zvijezda, poput Pelea, Maradone i Cruyffa.

Tennis Stars je teniska igra, ponešto kompliciranija od dosada navedenih, pruža više mogućnosti i kombinacija, a na kraju najodvažnijima i najsretnijima nudi i mogućnost da osvoje puni milijun dolara!

I za kraj, jedna online slot igra koja koja se događa u svijetu mješovitih borilačkih vještina, Muai Thai Legend igra. Veoma popularna u Aziji, rjeđe dostupna u ostatku svijeta ali vrijedi se potruditi pronaći je i zaigrati, jer vam pruža velike mogućnosti kontrole uloga (do maksimalno 15 dolara), a najveći je mogući osvojeni iznos 2400 puta uloženi novac.